LÆDERHALSENETidspunkt
24-02-2019 kl. 15:00

Sted
DR Koncerthuset 

Om arrangementet
Læderhalsene 24. februar kl. 15.00 – 50%

Læderhalsenes indtog i Koncertsalen er så eftertragtet, at koncerten allerede melder udsolgt flere måneder før - derfor stimler Læderhalsene sammen endnu en gang og slår dørene op til en ekstrakoncert tidligere samme dag.

Glem alt om blide engletoner og rækker af uskyldsrene korsangere, der gemmer sig bag nodestativerne. Det her er hverken blidt eller pænt. Det her er Læderhalsene, og du kan opleve dem hele to gange samme dag i Koncertsalen.

I mere end 25 år har Læderhalsene fyret den af på store og små scener i hele landet – og i Cannes, Arizona og New York. De sidste fem år har koret derudover været musikalsk backup for Selvsving Galla i netop DR Koncerthuset.

Denne aften i selskab med Læderhalsene bliver en konfettikanon af musikalske lækkerier skudt af. Det 40 mand store kor blæser publikum bagover med et forrygende mix af svulstige kornumre holdt i stram line af et altid toptunet band.

Glæd dig til klassikere som ”Bohemian Rhapsody”, nye medleys og nogle af de skarpeste numre fra Selvsvings bagkatalog. Satiriske tekster og smukke ballader, der trækker vand i øjnene og giver dig lyst til at kramme sidemanden. Og ikke mindst et par småflabede overraskelser.
Det er ømt! Det er live, funky og uforskammet lækkert!

Koret Læderhalsene består af en stor samling dygtige solister. Stærke personligheder, der skiftes til at stå i spotlightet med det bragende kor bag sig. De 40 sangere går på scenen med en medrivende energi, der altid starter en fest – også for publikum. Koret er oprindeligt dannet i Helsingør i 1991, og har siden starten sat scenen som Danmarks fedeste showkor, der altid starter en fest, du ikke vil gå glip af.


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes snarest muligt.