HUGO HELMIGTidspunkt
31-03-2019 kl. 20:00

Sted
DR Koncerthuset 

Om arrangementet
Hugo Helmig 31. marts kl. 20.00 – 30%

Danmarks nye store pophåb Hugo Helmig har på rekordtid bevist sit musikalske værd og udsender sit længe ventede debutalbum ”Juvenile” til marts.

Nu har hele landets musikelskere en unik chance for at opleve ham i DR Koncerthusets smukke Koncertsal.
Hugo Helmig har på få år etableret sig som et af Danmarks allerstørste pop-talenter både med imponerende 30 millioner streams alene på Spotify fordelt på singlerne ”Eyes Wide Shut”, ”Times of War” og ”Please Don’t Lie” fra debut EP’en ”Promise” samt seneste single ”Wild”, hvoraf de to sidstnævnte var de henholdsvis 2. og 4. mest spillede sange på danske radiostationer i 2018.

Den blot 20-årige århusianske hitmager, fuldender de sidste års succes med udsendelsen af sit debutalbum ”Juvenile” 1. marts – men selvom teenageårene for nyligt er overstået for Hugo Helmig, så føler sangskriveren sig ikke nødvendigvis voksen af den grund.
Debutalbummets 11 sofistikerede popsange, der effektfuldt blander elementer fra såvel R&B og blues og selvfølgelig de catchy omkvæd fra poppens univers, kredser netop om at være at være ung og forsøge at få overblik over tilværelsen – og alt det, der følger med kærligheden.

Hugo Helmig udtaler selv om titlen ”Juvenile”:
”Ordet beskriver mig ret godt. Efter min opfattelse er det en ung person, som måske endda er lidt barnlig. En person som ikke altid ved, hvad han laver, men som vokser langsomt og forsøger at få det hele til at give mening. Der er jeg lige nu. Ikke rigtig ung, men heller ikke rigtig voksen.”


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes snarest muligt.