LYDMORTidspunkt
02-03-2019 kl. 20:00

Sted
DR Koncerthuset 

Om arrangementet
Lydmor 2. marts kl. 20.00 – 25%

Danske Lydmor tordner derudaf med masser af succes på musikscenen herhjemme og i udlandet, og midt i det hæsblæsende tempo giver den elektroniske sangerinde tre særligt udvalgte københavnerkoncerter med DR Koncertsalen som den største.

Lydmor har på relativt kort tid lagt sig forrest i feltet som en af de mest fremadstormende danske kunstnere med imponerende potentiale på den store internationale musikscene – og resultaterne taler allerede et klart og tydeligt sprog, da Lydmor bare i 2018 har spillet koncerter på alt fra NorthSide Festivalen i Århus til Sankt Petersborg i Rusland, Bangkok i Thailand og Shanghai i Kina.

I efteråret fortsætter stimen af koncerter i blandt andet England, Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig samt en udsolgt koncert på dansk grund, nemlig i VEGA i november.

Udover den tætpakkede tourplan, har Lydmor også haft travlt i studiet, hvor hun har arbejdet med sit nye og tredje album, ”I Told You I’d Tell Them Our Story”, der netop er udkommet. Albummet er inspireret af den kinesiske metropol, Shanghai, hvor Lydmor boede for knapt to år siden.

I Shanghai lod hun sig inspirere af den kinesiske storbys puls og et nyt kunstnerisk udtryk, som man ikke blot kan føle på nye singler som ”? Killing Time”, ”Claudia” og ”Money Towers”, men som også kommer til udtryk i sangerindens spektakulære liveshows.

Publikum i DR Koncertsalen kommer derfor også til at møde inspirationen hentet fra Shanghai, når Lydmor står med mønstre og fluorescerende farver malet på kroppen, eksplosive beats og en både intim og højenergisk tilstedeværelse, som hun musikalsk forener med sin moderne electropop med den futuristiske intensitetPris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes snarest muligt.