Gitte HænningTidspunkt
05-07-2019 kl. 20:00

Sted
Viften i Rødovre 

Om arrangementet
Oplev en sjælden eksklusiv koncert med det danske ikon Gitte Hænning under Copenhagen Jazz Festival.

Det bliver en ekstraordinær oplevelse når Gitte Hæning giver en musikalsk rundtur i sit lange liv fra svenske folkeviser over jazzstandards til en række af hendes store hits gennem tiderne.

Gitte Hænning fortæller sin historie gennem musikken. Gitte Hænning har igennem årene fået utallige opfordringer til at lave koncerter i Danmark. Men hvad skulle hun synge!? Jazz, Pop, musicals, viser!!??

Hun behersker det hele og da de tyske slagere af gode grunde ikke er så kendte i Danmark, har hun ofte været i tvivl, hvad hun skulle byde på.

Men Gitte Hænning har taget både publikum og anmeldere med storm, når hun tidligere har afholdt en af sine sjældne koncerter i Danmark, hvor hun via musikken har fortalt om sit liv.

“Lysende stjernestunder med en verdensstjerne“ lød beskrivelsen i avisen efter en af hendes tidligere koncerter.

“Jeg snakker med mig selv” og “Ta’ med ud og fisk” er numre, der kendetegner Gitte Hænnings tidligere succes på dansk grund. Men sangerinden rummer så meget mere, hvilket hun i årenes løb har bevist både herhjemme og i Tyskland, hvor hun nu er bosat i Berlin. F.eks. har Gitte Hænning haft en lang karriere som jazz-sangerinde med det første gennembrud i 1968. Siden har Gitte Hænning arbejdet på at bygge bro mellem slager/pop genren og jazzen, hvilket er lykkedes med stort held.

BILLETPRISEN ER INCL. ET GLAS GOD RØDVIN ELLER EN FADØL (bl.a. Grimbergen, Poretti og Brooklyn).

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  siddepladser  325 kr. 350 kr. 375 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.