Aflyst - KIRSEBÆRHAVEN af Anton TjekhovTidspunkt
02-04-2020 kl. 20:00

Sted
Nørrebro Teater 

Om arrangementet
KIRSEBÆRHAVEN - Anton Tjekhovs tragikomiske mesterværk.

Om KIRSEBÆRHAVEN
Pengene sidder løst på Madame Ranevskaya og hendes familie, der er vant til at leve det søde liv. Men nu klapper luksusfælden! Familieejendommen med den smukke kirsebærhave er nemlig belånt til op over skorstenen og skal sælges. Løsningen kunne være at udstykke hele molevitten til sommerhusgrunde mens tid er. Men i stedet for at handle og gøre noget, drukner familien deres bekymringer i rigelige mængder af champagne, affærer og tidsfordriv, mens de som klovne klamrer sig til minderne om verden af i går.

"Det er ikke et drama, men en komedie. Nogle steder endda en farce”, skrev Anton Tjekhov om sit sidste stykke KIRSEBÆRHAVEN. En sørgmunter fortælling om et samfund i overgang og om, hvad der sker, når noget kendt bliver opløst og konturerne af en ny verden begynder at dukke op.

Oplev 12 fantastiske skuespillere tage livtag med Tjekhovs tragikomiske mesterværk om et ængsteligt samfund på kanten af udsalg.

Medvirkende: Mikael Birkkjær, Michelle Bjørn-Andersen, Sarah Boberg, Christiane Gjellerup Koch, Tina Gylling Mortensen, Asbjørn Krogh Nissen, Ole Lemmeke, Henrik Lykkegaard, Josephine Park, Marie Tourell Søderberg, Youssef Wayne Hvidtfeldt og Jacob Weble.

Instruktion: Madeleine Røn Juul
Scenografi og kostumer: Sven DahlbergPris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  365 kr. 390 kr. 430 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.