Forpremierebilletter tilTidspunkt
25-09-2019 kl. 19:30

Sted
Det Ny Teater, Gl. Kongevej 29, København V. 

Om arrangementet
MUSICALEN DER HAR ALT

En bevægende, tankevækkende og meget aktuel fortælling om menneskeskæbner. Poetisk og fuld af humor. Ikoniske roller, skøn musik og en perlerække af evergreens, bl.a. Hvis Jeg Var En Rig Mand.

En uforglemmelig teateraften, med en af musical-historiens hovedværker, der nu kan opleves i en helt ny og hidtil største danske opsætning.

TOMMY KENTER SOM TEVYE
Året er 1905 i Zarens Rusland, en verden i opbrud og forandring. I horisonten lurer revolutionen og pogromer (angreb på jøder og deres ejendom).
Tommy Kenter spiller den ikoniske rolle som den lune og underfundige mælkemand Tevye. Han forsøger at holde balancen, ligesom en spillemand på en tagryg, mellem traditionerne og de nye tiders skikke og normer. Tevye prøver at styre sit liv med kone og døtre, selvom det aldrig går, som han har planlagt.

Spillemand på en Tagryg er én af de største Broadway-succeser nogensinde. Da den fik uropførelse på Broadway i 1964 modtog den 9 Tony Awards inkl. prisen for Bedste Musical, Bedste Manuskript og Bedste Musik. Forestillingen

Pris
Prisgruppe Pris Status
  O billetter  344 kr. Få billetter

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.