Skovens dronningTidspunkt
19-10-2019 kl. 15:00

Sted
Eventyrteatret - Glassalen i Tivoli 

Om arrangementet
Gå ikke glip af efterårets magiske teateroplevelse i Glassalen for alle eventyrglade børnefamilier. Ta’ børnene med i Tivoli og oplev, hvorfor Eventyrteatret 6 år i træk er kåret til ”Bedste børneteater” af Børn i byen. Billetten fri adgang til Halloween i Tivoli samme dag.
Program er incl. i billetten.

Glæd jer til en eventyrlig eftermiddag i det Halloween-pyntede Tivoli med masser af magi, spænding og humor for både børn og voksne!

Handling:
En purung Prinsesse er løbet hjemmefra for at undgå sin skæbne. I en magisk skov møder hun vidt forskellige eventyrlige væsener, som strides indbyrdes og har brug for prinsessens hjælp til at forene dem i kampen mod en mørk og grusom magt.
Prinsessen må erkende, at når man har fået særlige evner i vuggegave, må man tage sin skæbne på sig og gå forrest i kampen for at samle skovens folk. Som voksen bliver prinsessen Danmarks første kvindelige regent, Dronning Margrete1. Og så får hun igen brug for sine særlige evner - denne gang til at samle alle Nordens riger og folk i Kalmarunionen.

Forestillingen er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år og varer 2 timer, inkl. 20 minutters pause. Allerede på vej til Glassalen bliver publikum modtaget af Eventyrteatrets Parade, som også underholder i pausen foran Glassalen.

Manuskript: Gunvor Reynberg - Musik: Christian Dahlberg - Instruktion: Bo Skødebjerg.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  A-billetter  280 kr. 305 kr. 330 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.