TOSCA på Malmø OperaenTidspunkt
12-01-2020 kl. 16:00

Sted
Malmø Operaen. Bus fra hhv. Hillerød og Ørestaden 

Om arrangementet
Giacomo Puccini var på toppen, da han komponerede Tosca. I centrum af dette lidenskabelige drama er operasangerinden Floria Tosca, hendes elskede, kunstner og frihedskæmper Mario Cavaradossi og den grusomme, magtfulde politioficer Scarpia.
Tosca er en kvinde, der ikke vil finde sig i det forventede borgerlige familieliv. Hun vælger en karriere i stedet for børn og en elsker i stedet for ægteskab. Hendes længsel efter frihed har sit modstykke i den politiske revolution, der foregår omkring hende. Hun mister sin elskede Cavaradossi og konfronteret med den usympatiske Scarpia, bliver hun drevet til den definitive handling.
Dirigent er Steven Sloane, og I titelrollen skiftes armenske Lianna Haroutounian, tyrkiske Simge Büyükedes og amerikanske Shelley Jackson; alle er sopraner, der for nylig har etableret sig på verdens operascener.

Prisen er incl.: billet, pausetraktement (1 gl. hvidvin og rejemad), samt bus fra/til hhv. Hillerød/Ørestaden. afgang Hillerød 13.30. Ørestaden 14.30. Husk pas ell. kørekort aht grænsekontrollen.


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  enhedsbilletter  660 kr. 810 kr. 975 kr. Venteliste

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.